+31 642118819

   Covid-19 veilig kapsalon

   BESTE Klant:

   Zoals u op de persconferentie hoorde, heft de overheid op 2 maart de lockdown maatregelen op, gaan winkels en niet-essentiële zaken weer open. Door alle voorzorgsmaatregelen kan ik u een responsieve, veilige kappersservice bieden en blijven aanbieden. De wereld ervaart een wereldwijde pandemie van infectie met de Corona virus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus op te zetten om te controleren waar de kwetsbare groepen worden beschermd.

   Daarom ben ik beschikbaar voor een beperkt aantal klanten.

   De afspraak die ik met jou heb gaat van mijn kant door. Het beleid dat ik volg is dat we ook maar mensen zijn; in de praktijk kan ik er redelijk zeker van zijn dat u gezond bent.

   Daarom, als u “ja” antwoordt op een van de volgende vragen met betrekking tot de diagnose van het coronavirus, nodig ik u uit om contact met mij op te nemen en uw afspraak te annuleren of te verplaatsen.

     

     

    • Heb je nu corona?
    • Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
    • Ben je genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
    • Heb je één of meer van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden)
    • Heb je huisgenoten/gezinsleden met 1 van bovenstaande symptomen?
    • Bent je in thuisisolatie? Hoe lang duurt het coronavirus?
    • Woont je in een verpleeghuis óf in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?
    • Controlevraag: Bent u verder gezond en voelt u zich op dit moment gezond?

    Omdat handhygiëne een kritieke bron van verontreiniging lijkt te zijn besmetting bij deze virusuitbraak zal ik u vragen om uw handen te desinfecteren met handalcohol als u aankomt of afspreekt. Ik zal te aller tijden een chirurgisch masker dragen. Ik verzoek u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de werkruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Tegelijkertijd verzeker ik u van het zuiveren van mijn werkruimte en de juiste desinfectie van mijnkappers benodigheden.

     

    Kappers Corona maatregelen

    Nog wat extra aanwijzingen:

    Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraak. Kom alleen naar de afspraak! alleen als dat strikt noodzakelijk is mag er maximaal 1 persoon of kind mee. Ik zal je ontmoeten of verwelkom met een glimlach, maar jouw de hand niet schudden.

    Voor alle behandelingen was ik je haar / hoofd minimaal 1 minuut. Tijdens onze sessie houd ik me aan de Richtlijn Infectiepreventie en neem ik aanvullende hygiënemaatregelen.

    Door de schaarste van vele beschermingsmiddelen en reinigingsmaterialen, zijn de aanschafkosten enorm opgelopen. Op jouw verzoek zal ik je echter ook voorzien van een chirurgisch masker.

    U kunt gerust bij mij terecht voor al jouw haar verzorging behandelingen. Ik kan niet wachten om je te zien!

    Liss.

    Geniet van een Covid-19 veilige kapsalon / kapper service!

    Facebook
    LinkedIn
    Follow by Email