Hairdresser Portrait Photographer Kapper Portretfotograaf

Kapper

 

Wie is LissC [liss-cée]

 

Al op jonge leeftijd was ik een gepassioneerde maker en ondernemer. Als vrouw worstelde ik echter tijdens mijn carrière vaak met twijfels en zelfbeeld. Mijn openbaring kwam op een dag toen ik naar een videostream over moderne glamourportretten keek. Toen ik de resultaten zag die de modellen transformeerden door professioneel haar, make-up en fotografie, wist ik dat dit mijn roeping was.

Met een uitgebreide ervaring als professionele kapper en een geërfde passie van een fotografische familie, sloeg mijn fotografie een nieuwe richting in. Ik wist wat ik wilde bereiken. Ik wilde Portretfotograaf worden. Als gevolg daarvan werd ik een Session Stylist!.

Door vrouwen deze ervaring te bieden, is het mijn doel om hun beste versie zo goed mogelijk te pakken! We kunnen allemaal af en toe een acceptabele selfie maken. Mijn proces creëert de mogelijkheid om dit gecontroleerd en succesvol te laten verlopen, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Succesvol portretteren is een kunst. Door mijn vaardigheden en inzichten te combineren en samen met jou te werken, kan ik je helpen onthullen de je ware schoonheid dat je bent. Zelfacceptatie en empowerment zijn de minder zichtbare elementen van een LissC Studio-ervaring, maar net zo belangrijk.

Mijn unieke combinatie van Styling, Fotografie, Haar, Make-up & retoucheertechniek staan garant voor een eersteklas resultaat.

Door samen met mij uw gewenste look te bedenken, kan ik uw portret op een holistische manier benaderen – aangezien ik de enige creatieveling ben in het proces. Wat je wint is een unieke visie. Een bijzonder versie van jou!.

Mijn missie is om je een levendige, bewuste, interessante, leuke en bevredigende ervaring te bieden: een professionele documentatie van speciale momenten en een prachtige herinnering aan je leven!

LissC.

Kapper

 

Trendy Hairstyles 2021

SUMMER 2021

TRENDY

HAARSTIJLEN

Facebook
LinkedIn
Follow by Email