GEACHTE klant: Zoals je hebt gehoord bij de persconferentie, zal de regering op 2 maart de lockdown-maatregelen gedeeltelijk opheffen. Door alle voorzorgsmaatregelen, kan ik nu je haar weer veilig knippen. Ik zal open gaan voor een beperkt aantal klanten. De afspraak die je met mij maakt, gaat van mijn kant door. Het beleid dat ik volg, is dat ik mijn klanten knip waarvan ik met vrij grote zekerheid weet dat die gezond zijn. Daarom, als je “ja” antwoordt op een van de volgende vragen, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen en jouw afspraak te annuleren of te verzetten.

  • Heb je nu corona?
  • Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
  • Ben je genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden)?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Ben je in thuisisolatie?
  • Woon je in een verpleeghuis óf in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?
  • Controlevraag: Bent je verder gezond en voelt je je nu gezond?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zal ik je vragen wanneer we elkaar zien om je handen te desinfecteren met hand alcohol of desinfecterende zeep. Ik zal altijd een chirurgisch masker dragen. Ik verzoek je daarna je gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de werkruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Nog wat extra aanwijzingen: Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraak. Kom alleen naar de afspraak, alleen als dat strikt noodzakelijk is mag er maximaal 1 persoon of kind mee. Ik zal je ontmoeten of verwelkomen met een glimlach, maar je hand niet schudden. Voor alle behandelingen was ik je haar / hoofd minimaal 1 minuut. Tijdens onze sessie houd ik me aan de Richtlijn Infectiepreventie en neem ik aanvullende hygiënemaatregelen. Door de schaarste van vele beschermingsmiddelen en reinigingsmaterialen, zijn de aanschafkosten enorm opgelopen. Op jouw verzoek zal ik je echter ook voorzien van een chirurgisch masker. Je kunt gerust bij mij terecht voor al jouw haarverzorgingsbehandelingen. Ik kan niet wachten om je te zien! Liss.

corona kapper safety

Some additional instructions:
Do not arrive too early, so preferably just before the appointment. Come to your appointment alone! Only if strictly necessary, a maximum of 1 person or child may come along. I’ll meet you or welcome you with a smile but not shake your hand.

For all treatments, I will wash your hair/head for at least 1 minute. I adhere to the Guideline Infection Prevention during your session, and I have taken additional hygiene measures.

Due to the scarcity of much protective equipment and cleaning materials, the purchase costs have increased enormously. However, I’ll still provide you with a surgical mask on your request.

You can safely contact me for your hair care treatments. I can’t wait to see you again!

Liss.

LinkedIn
Follow by Email